Махане на филтър

Раздел свързан с въпроси/отговори свързани с модифицирането на Fiat Uno...
ivan_ws
Нов
Махане на филтър

Мнение от ivan_ws »

Искам да попитам, някой махал ли е филтър на Uno 70 SL за някоя друга гонка. Усеща ли се някаква разлика. Щото тука един много ми се натяга с едно Пежо 306 (1.4, 75 коня, 1080 кг.) и се си мисля, че доста ше го яде големия срещу уното (1.3, 68 к.с., 750 кг.). Но все пак мисля да махна филтъра да си му сложа 100 октанов и малко спирт за горене та да му натрия носа стабилно! Ако някой се сеща за още някоя идея да каже.
Fiat Uno 70 SL
Аватар
RokFort
Кара Uno 55
Обратна връзка:

Мнение от RokFort »

По принцип, ако колата ти е в добро техническо състояние би трябвало да го ступаш без проблем.
Моя съвет е вместо да си играеш да махаш филтри и да сипваш боклуци в бензина по-добре си намери някоя отсечка където няма хора и рядко минават коли и по тренирай малко с предавките.
Турбооо! :)
1987 FIAT Uno 1.3 i.e. Turbo
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от as_novo »

RokFort написа:По принцип ако колата ти е в добро техническо състояние би трябвало да го ступаш без проблем.
Моя съвет е вместо да си играеш да махаш филтри и да сипваш
боклуци в бензина по-добре си намери някоя отсечка където няма хора и рядко минават коли и по тренирай малко с предавките.
Изображение
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
Аватар
Kicho
Кара Uno 60

Мнение от Kicho »

И без да махаш филтъра пак ще го стопиш :evil:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
kc
Кара Uno 45 Fire

Мнение от kc »

От инфото което четох в Ауто.ру за това Пежо максималната му скорост варира от 170 до 173 така че там губим в идеалния случай. Иначе на ускорение е за около 15с. до 100км/ч където вече го бием значително. Но все пак най-важно ще бъде задкормилното устройство
Uno 1.3 SX 70 '85 г.

Публикувай отговор