Има ли все още активни потребители в този форум??!
Има ли все още активни потребители в този форум??!
Хей колеги, Здравейте !!!!!!
Има ли още потребители, които ползват този форум
Има ли още Уно-та в движение
Май работата леко-полеко замира ...
Дано поне сте се насочили към по-нови наследници, ако не на модела, поне на марката
Ще ме извинявате, ако темата я броите за спам, ама просто така ми се прииска да напиша нещо ново във форума (пък и нали е раздел Общи приказки), защото напоследък никакво раздвижване няма
Годинките си минават и не прощават на тези малки симпатични машинки, от които все по-рядко виждам. И аз се боря с едно такова общо, ама съм на път и аз да се откажа, че нещо нямам морална форумна подкрепа, а пък и по сервизите като го видят и само се почесват, все едно е паднала летящата чиния на Алф
Хайде със здраве и безаварийни километри на всички
Има ли още потребители, които ползват този форум

Май работата леко-полеко замира ...

Ще ме извинявате, ако темата я броите за спам, ама просто така ми се прииска да напиша нещо ново във форума (пък и нали е раздел Общи приказки), защото напоследък никакво раздвижване няма

Годинките си минават и не прощават на тези малки симпатични машинки, от които все по-рядко виждам. И аз се боря с едно такова общо, ама съм на път и аз да се откажа, че нещо нямам морална форумна подкрепа, а пък и по сервизите като го видят и само се почесват, все едно е паднала летящата чиния на Алф

Хайде със здраве и безаварийни километри на всички

1.8Т
- FIRE NG
- Администратор
- Обратна връзка:
Относно активността всеки ден влизат средно между 10-15 човека, ако всеки пусне по една тема или мнение, това са най-малко 10 мнения на ден, което е прилично за форум от нашия калибър, иначе форума е направен за тези, които харесват Fiat Uno, карали са някога, смятат да карат или в момента имат Fiat Uno независимо от модела или състоянието му.
Освен техническата част и пазара за части форума е и да се забавлявамe и обсъждаме разни интересни теми, които ни вълнуват. На мен не ми остава много време да по преведа някоя и друга интересна статия, така че ако видите нещо интересно или имате някаква полезна информация пускайте я. Когато всеки се включи с нещо това обогатява форума. Няма да е лошо и да си организираме срещи по градовете за стягане на редиците, както и нещо по-голямо, като се позатопли навън.
Освен техническата част и пазара за части форума е и да се забавлявамe и обсъждаме разни интересни теми, които ни вълнуват. На мен не ми остава много време да по преведа някоя и друга интересна статия, така че ако видите нещо интересно или имате някаква полезна информация пускайте я. Когато всеки се включи с нещо това обогатява форума. Няма да е лошо и да си организираме срещи по градовете за стягане на редиците, както и нещо по-голямо, като се позатопли навън.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS