Радиаторна решетка без емблема

Раздел свързан с въпроси/отговори свързани с модифицирането на Fiat Uno...
Аватар
uno stz
Администратор
Радиаторна решетка без емблема

Мнение от uno stz »

Здравейте. Някой знае ли как мога да си направя радиаторна решетка без ембемата за Уно МК1 :?: Аз пробвам разни методи (измислени от мен ), но не се получава :oops: Ако някой има идея Моля да сподели.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
решетка

Мнение от rokoko »

Честита Нова Година. Идея за решетка - взимаш от МК2 и я правиш като тази в www.fiat-uno.com -> Mein Uno -> Projekt I - Neuaufbau -> Seite -> 08.11. bis 14.11.1999:
Там има снимки и ще ти стане ясно. Отзад една мрежа и си готов. Мойта е такава. Ако нямаш такава, а решиш нещо, мога да ти намеря за 20 лв. такава решетка, само от тебе остава да я изчистиш, залееш дупките със смола, китване и.т.н. Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
uno stz
Администратор
Re: решетка

Мнение от uno stz »

rokoko написа:Честита Нова Година.
Благодаря!Честита и на теб!За такава решетка ли става въпрос:

Изображение
Един приятел ми казваше, че имал калъп за такава решетка. Аз, обаче искам да си остане същата, но без емблема. Друг е въпроса, че има вариант да направя Bad Look на предния капак и може би ще ми трябва по-тясна решетка :roll:

Един вариант с Bad Look и оригиналната решетка:
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=56175
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
Power_fan
Кара Uno 60

Мнение от Power_fan »

е решетка от мк2 не става за мк1.
На нас колега мисля ни трябва 2 решетки и от тях да си направим една без емблема!
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
маска

Мнение от rokoko »

Да, може би не става, защото са с различни предници, не съм ги мерил. Мойта е свалена от мк1 дизел. Не знам
коя година е, същата като на снимката-махнал съм реброто с емблемата и мрежа. Първи вариант,както каза колегата, две маски - изрязвате емблемата и празното място се запълва с лайстни от другата маска - подравняват се и отзад да играе смолата.

Втори вариант - в Бриколаж продават всякакви лайстни и профили. Купувате подходящите, изрязвате вътрешността на маската и редите профили с подходящата дължина. Пак ги заливате в двата края със смоли и остава шкурене и боя. Успех. Някъде в нета гледах такава маска, ако попадна на нея, ще я кача. А сърдития поглед на моя капак съм го пуснал да закрие горната част на маската, ама на всеки му харесва различно. Успех и на двамата. Поздрави
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE

Публикувай отговор