Скоростна кутия за Uno 1.3 T.i.e
-
GT_power
- Кара Uno 55
Скоростна кутия за Uno 1.3 T.i.e
Здравейте!
Търся скоростна кутия за Uno 1.3 T.i.e, в перфектно здраве (ако е възможно, предвид годинките на колата).
По възможност заедно с лостовата система (щангите) за превключване на скоростите.
Ако имате предложения, Моля за контакти тук в темата или на ЛС.
Поздрави!
Търся скоростна кутия за Uno 1.3 T.i.e, в перфектно здраве (ако е възможно, предвид годинките на колата).
По възможност заедно с лостовата система (щангите) за превключване на скоростите.
Ако имате предложения, Моля за контакти тук в темата или на ЛС.
Поздрави!
1.8Т
-
ruski
- Кара Uno 55
Здравей, аз работя в един автосервиз в гр. Луковит и имаме пункт за вторични суровини, при нас имаме едно уно със мотор 1.3 турбо, разговарях със моя шеф за кутията на това уно и той ми каза, че кутията е здрава и няма проблем да ти я пратим със куриер, цената е 200 лв. заедно със щангите, но може и договаряне за цената, ако те интересува можеш да ми се обадиш на gsm: 0893/461-253.
Лека вечер
Лека вечер
Fiat Uno Мк1 1.0 Fire
-
GT_power
- Кара Uno 55
Благодаря за офертата! Изпратил съм ти Лично съобщениеruski написа:Здравей, аз работя в един авто-сервиз в гр.Луковит и имаме пункт за вторични суровини, при нас имаме едно уно със мотор 1.3 турбо, разговарях със моя шеф за
кутията на това уно и той ми каза, че кутията е здрава и няма проблем да ти я пратим със куриер, цената е 200 лв. заедно със щангите, но може и договаряне за цената, ако те интересува можеш да ми се обадиш на gsm: 0893/461-253.
Лека вечер:lol:
Намерена
1.8Т