Имам проблеми с центровката
-
- Кара Uno 45
Имам проблеми с центровката
Здравейте - имам проблем с центровката ( и главно с чукчето ) преди една седмица отворих делкото и видях че е заминало и се наложи да отида на майстор да го сменя но нещо не се получи както трябва и сега е по зле някои може ли да ми препоръча някой маистор (изпробван) за да отида че така не е работа много прекъсва благодаря предварително

Е аз не написах откъде съм - София, а и другото което искам да попитам е откъде мога да си купя ключалка за лява предна врата защото някакви малоумни наркоманчета са се опитали да я разбият преди една седмица и като за капак са ми взели дръжката и ключалката
Преди известно време някой ми беше споменал, че мога да си сложа електронно запалване били продавали и не били скъпи, но дали е така един господ знае (защото с тези чукчета няма сделка според мен
) мине не мине 3-4 месеца и трябва да го сменям, а ми е писнало.

Е аз не написах откъде съм - София, а и другото което искам да попитам е откъде мога да си купя ключалка за лява предна врата защото някакви малоумни наркоманчета са се опитали да я разбият преди една седмица и като за капак са ми взели дръжката и ключалката

Преди известно време някой ми беше споменал, че мога да си сложа електронно запалване били продавали и не били скъпи, но дали е така един господ знае (защото с тези чукчета няма сделка според мен

dimitar_dimitrov83 написа:Преди известно време някои ми беше споменал че мога да си сложа електронно запалване били продавали и не били скапи, но дали е така един господ знае (защото с тези чукчета няма сделка според мен) мине не мине 3-4 месеца и трябва да го сменям, а ми е писнало

Fiat UNO 55s, мирише бензина!
-
- Кара Uno 45

То ако е така аз още в понеделник може да отида и да си купя едно самоче дали става това е въпроса.
То така просто не се издържа, иначе съм си доволен от количката стегнал съм си я, но това чукче..............
И на мен преди известно време се опитаха да ми отворят колата доста грубо, бяха избили цялата дръжка, тогава си взех от един магазин на ул. Цар Симеон №214. Струваше 22 лв., но какво да ти кажа не е много читава, по-добре обиколи по моргите и си намери оригинална. Преди около два месеца имаше едно Уно в автоморга ЖАР, намира се на околовръстното посока магистрала Тракия срещу бензиностанции ОМВ и ОПЕТ, тогава имаше дръжки но не съм ги заглеждал дали са здрави.dimitar_dimitrov83 написа:Е аз не написах откъде съм - София, а и другото което искам да попитам е откъде мога да си купя ключалка за лява предна врата защото някакви малоумни наркоманчета са се опитали да я разбият преди една седмица и като за капак са ми взели дръжката и ключалката
Fiat Uno МК1