Форума замря
Re: мм
Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалкоnikolai_slavista написа:Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.chapat написа:Колеги, струва ми се, че все по-малко хора посещават Фиат Уно - форума? Няма, вече такива коли ли, не знам??????
Май нещо намаляваме(които сме с Уно)![]()
Пък и все още има много хора който не знаят за съществуването на форума ни.

1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat.
- nikolai_slavista
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалкоchapat написа:Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.nikolai_slavista написа:[quote:25df209538="chapat"]Колеги, струва ми се, че все по-малко хора посещават Фиат Уно - форума? Няма, вече такива коли ли, не знам??????
Май
нещо намаляваме(които сме с Уно)![]()
Пък и все още има много хора който не знаят за съществуването на форума ни.

Ами колегата FIRE-а раздава флаери в София за форума.
За другите градове, просто няма как да действаме ние.
Fiat Uno 1.1 i.e Sound edition
nikolai_slavista написа:chapat написа:Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалкоnikolai_slavista написа: Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.
Пък и все още има много хора който не знаят за съществуването на форума ни.![]()
на мен никой не ми е казал за него просто порових в интернет и го открих
![]()
Струва ми се, че вече всеки заменя Уното с по-нова (палава) италианка за жалост! но все още се намират такива като нас, който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини

Надявам се Фиат Уно да се завърне вchapat написа: струва ми се че вече всеки заменя уното за по нова (палава) италианка за жалост!
България с тези модели.

Някъде преди половин година тук в Ст. Загора видях едно доста запазено Уно Мк1 сякаш току-що излиза от магазина. В първия момент не можех да повярвам, че има толкова запазено Уноchapat написа:но все още се намират такива като нас,който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини

С мойто Уно не искам да се разделям макар, че от доста време е в ремонт

Имам сериозни планове и се надявам скоро да ги осъществя. Преди няколко месеца взех друго Уно за части, така че доста чаркове имам в резерва

Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
Колега, то и аз ако разполагах с повече излишни средства щях да му направя малко ремонт на Уно-то, когато го направиш не забравяй да качиш някоя снимка да видим как е станалоuno stz написа:Надявам се Фиат Уно да се завърне в България с тези модели.chapat написа: Струва ми се, че вече всеки заменя уното с по-нова (палава) италианка за жалост!
Някъде преди половин година тук в Ст Загора видях едно доста запазено Уно Мк1 сякаш току-що излиза от магазина.В първия момент не можех да повярвам че има толкова запазено Уноchapat написа:Но все още се намират такива като нас, който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини![]()
С мойто Уно не искам да се разделям макар че от доста време е в ремонт:(
Имам сериозни планове и се надявам скоро да ги осъществя.Преди няколко месеца взех друго Уно за части,така че доста чаркове имам в резерва