Форума замря

Общ форум за всякакви теми и разсъждения.
Аватар
chapat
Кара Uno 60
Re: мм

Мнение от chapat »

nikolai_slavista написа:
chapat написа:Колеги, струва ми се, че все по-малко хора посещават Фиат Уно - форума? Няма, вече такива коли ли, не знам??????
Май нещо намаляваме(които сме с Уно) :evil: :evil:
Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.
Пък и все още има много хора който не знаят за съществуването на форума ни.
Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалко :| :| на мен никой не ми е казал за него просто порових в интернет и го открих :shock: :idea:
1986 Fiat Uno 75 i.e. Kat.
Аватар
nikolai_slavista
Кара Uno 60
Обратна връзка:

Мнение от nikolai_slavista »

chapat написа:
nikolai_slavista написа:[quote:25df209538="chapat"]Колеги, струва ми се, че все по-малко хора посещават Фиат Уно - форума? Няма, вече такива коли ли, не знам??????
Май
нещо намаляваме(които сме с Уно) :evil: :evil:
Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.
Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалко :| :| на мен никой не ми е казал за него просто порових в интернет и го открих :shock: :idea:[/quote]

Ами колегата FIRE-а раздава флаери в София за форума.
За другите градове, просто няма как да действаме ние.
Fiat Uno 1.1 i.e Sound edition
Аватар
chapat
Кара Uno 60

Мнение от chapat »

nikolai_slavista написа:
chapat написа:
nikolai_slavista написа: Сезона е такъв всеки е навън или е на море, така че е нормално, зимата всеки е на топло и се пише много повече.
Дано да си прав колега, а относно затова, че малко хора знаят за форума е жалко :| :| на мен никой не ми е казал за него просто порових в интернет и го открих :shock: :idea:

Струва ми се, че вече всеки заменя Уното с по-нова (палава) италианка за жалост! но все още се намират такива като нас, който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини :)
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

chapat написа: струва ми се че вече всеки заменя уното за по нова (палава) италианка за жалост!
Надявам се Фиат Уно да се завърне в
България с тези модели.

Изображение

Изображение
chapat написа:но все още се намират такива като нас,който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини :)
Някъде преди половин година тук в Ст. Загора видях едно доста запазено Уно Мк1 сякаш току-що излиза от магазина. В първия момент не можех да повярвам, че има толкова запазено Уно :)

С мойто Уно не искам да се разделям макар, че от доста време е в ремонт :(

Имам сериозни планове и се надявам скоро да ги осъществя. Преди няколко месеца взех друго Уно за части, така че доста чаркове имам в резерва :)
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
chapat
Кара Uno 60

Мнение от chapat »

uno stz написа:
chapat написа: Струва ми се, че вече всеки заменя уното с по-нова (палава) италианка за жалост!
Надявам се Фиат Уно да се завърне в България с тези модели.

Изображение

Изображение

chapat написа:Но все още се намират такива като нас, който лъзгаме тея перфектни(поне за мен)машини :)
Някъде преди половин година тук в Ст Загора видях едно доста запазено Уно Мк1 сякаш току-що излиза от магазина.В първия момент не можех да повярвам че има толкова запазено Уно :)

С мойто Уно не искам да се разделям макар че от доста време е в ремонт:(
Имам сериозни планове и се надявам скоро да ги осъществя.Преди няколко месеца взех друго Уно за части,така че доста чаркове имам в резерва :)
Колега, то и аз ако разполагах с повече излишни средства щях да му направя малко ремонт на Уно-то, когато го направиш не забравяй да качиш някоя снимка да видим как е станало :) :P

Публикувай отговор