Волан и части от скоростна кутия за Uno MK1, 1.3 T.i.e

Залежали или непотребни части за Fiat Uno, Fiat Fiorino и Lancia Y10.
GT_power
Кара Uno 55
Волан и части от скоростна кутия за Uno MK1, 1.3 T.i.e

Мнение от GT_power »

Здравейте колеги,
От турбинката, която продадох преди няколко години, са ми останали оригинален турбо волан в много добро състояние, както и части от скоростната кутия - кожуха и вътре разни чаркалаци.
Не знам какво е читаво и какво не, тогава купих още една кутия и от двете майсторите сглобиха една читава за колата - знаете каква драма е с тези кутии. Кожуха има лепено на едно място.

Та, ако някой има интерес за нещо, му го подарявам. Молбата ми е да става въпрос за гр. София, защото не ми се разправя с куриери, особено за кутията, която си е омаслена и няма как да транспортирам и опаковам...

Пишете в темата, на ЛС или ivo_mail@mail.bg

Поздрави!
1.8Т
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e

Мнение от fluid_88 »

Аз бих ги вземал с удоволствие моята кутия все още стои разглобена и ми трябват някои чарколаци, както и волана ми в горната част гумата е отлепена от основата вътре и леко мърда, което ме дразни, но съм от Варна.
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
GT_power
Кара Uno 55

Мнение от GT_power »

Колега, ти си може би единствения останал истински и упорит фен на този вече супер екзотичен автомобил. С интерес следя темата ти за колата в тунинг форума. Ще се радвам ако ти послужат тези части, така че съм готов да ти ги пратя. Само въпроса е, че не са там, където живея и трябва да намеря време да отида да ги събера. Значи, ще погледна какво е останало от вътрешността на кутията и ще направя снимки, да видиш какво може да ти влезе в употреба. Кожуха на кутията е спукан отдолу и лепен с някакво лепило (така го взех - той е от кутията, която взех уж като здрава а после сглабях от две една). Така, че кожуха едва ли ще ти свърши работа (а той тежи доста). Та другите неща ако ти хареса нещо ще ги насипя в някаква опаковка и заедно с волана ще ти ги пратя, ако искаш.
Поздрави!
1.8Т
Аватар
fluid_88
Кара Uno turbo i.e

Мнение от fluid_88 »

Привет, радвам се, че ти харесва темата трудно стават нещата най-вече заради частите и упоритостта ми всичко да стане както трябва.
Другото което бави нещата много е, че ми е хоби и всичко правя когато имам време за нея. Аз също купих втора кутия една има на колата която не е в никак добро здраве и ще трябва да сглобя нещо читаво.
За кожуха е хубаво да е там, по него има едни планки които в италианския форум ги дават за слаби и се пукат най-вече на 5-тата скорост и трябва да се подменя. Така, че макар и пукнат и лепен е добре да го прибера при другите части за колата.
А за времето не се притеснявай, тука бързане няма :) всичко става със скоростта на костенурка, а и аз съм доста зает сега. Прибери ги при теб и пиши като са ти под ръка вече и ще се уговорим за някой ден за доставка, когато и двамата сме свободни.

Поздрави от Варна
Fiat Uno 1.3 turbo i.e
Renault 19 1.8 16v
Uaz 4.0
Renault Espace 99'
Trabant 601 68'
Аватар
drumev
Кара Uno 55

Мнение от drumev »

Здравей, утре мисля да купя едно Уно 86 година е 1.3 турбо и мисля да възстановявам, реставрирам всичко ще ми е от полза, ако може да поговорим или чуем по телефона :)
1992 Fiat Uno 1.4 i.е.