Леко тунингче на задницата

Раздел свързан с въпроси/отговори свързани с модифицирането на Fiat Uno...
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL
Леко тунингче на задницата

Мнение от corasimo »

Колеги, мисля да смъквам номера и чистачката от задния капак, да го изгладя и да го направя черен, ако някой има да ми даде някакви идеи да пише относно тази операция :idea: :idea:
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от rokoko »

Отиваш във Надин или пункт някакъв за изкупуване на коли, търсиш си задна броня от френска кола - Пежо 205, 405, Рено 19/новата маска или подобна, номера да е долу, взимаш я + светлините за осветяването, пасваш го на твоята броня, захват с нитове, шкуриш и заливаш със смола и стъкломат.

После като изсъхне, шлайфаш, обезмасляваш и кит :roll: ...по нататък ти е ясно. Аз направих грешка - бронята на Уното е плоска + отливка за номера от голф 4, която е заоблена и докато я напасна що смола и кит отиде :roll: + това и стана тежичка + добавка от Астра и се получи това:
Изображение

Има и вариант кутията за номера да си я направиш от тенекия, гледах го из полските сайтове някъде, смятам че е добра идея

Изображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Изображение Изображение

Повече снимки има в албума ми.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
врата

Мнение от rokoko »

а за вратата :roll: , смъкваш всичко излишно, слагаш тенекии на отворите от вътрешната страна, заваряте с Cо2, пазите много стъклото и се получава това горе-долу:
Изображение
+ материали + майсторлък, евентуално :roll: Струва повече от 20 лв.
Успех.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

Пичове, благодаря за съветите разбрах и капака как става и номера как да го смъкна на бронята :P :P мисля да го направя с тенекиената кутия, защото в нашите морги тук няма много колици, като го направя непременно качвам снимки да видите. Мерси, отново =D> :P

И колега твоята задна броня е станала просто уникат да не казвам много, но сигурно е най-яката която съм виждал на Уно, ако се доближа, поне малко до този резултат много ще се гордея със себе си :roll: :)
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от rokoko »

:roll: [-o< [-o< :oops:
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE

Публикувай отговор