Смяна ангренажен ремък на Uno
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
В епера ми изкарва това
(сигурен бях)
http://i664.photobucket.com/albums/vv2/pogko86/as.jpg
а и както казах...

http://i664.photobucket.com/albums/vv2/pogko86/as.jpg
а и както казах...
Днеска ще направя снимки и, ще разгадаем мистериятаpogko написа:в талона пише Номер на двигател: Без номер. Забележка: Нестандартен номер на рама

91' Fiat Uno 1.1 i.e
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Спокойно, зацепил съм го правилно вече запали и работи сравнително добре
Проблемите с ремъка и електронното запалване ги реших, сега предстоят, окачване и още доста работа 
А аз искам да пусна само още едно въпросче, когато двигателя е на празен ход, и когато пусна фаровете, оборотите падат една идея надолу, съвсем леко и малко токовете се бъркат някъде.
Някои има ли идея?? Мисля че някой крушка в стоповете прави проблем, понеже не работи мигача и понякога, като не е на контакт, като натисна спирачката светва леко(таблото) все едно има контакт и отзад стоповете нещо бъгват??

А аз искам да пусна само още едно въпросче, когато двигателя е на празен ход, и когато пусна фаровете, оборотите падат една идея надолу, съвсем леко и малко токовете се бъркат някъде.
Някои има ли идея?? Мисля че някой крушка в стоповете прави проблем, понеже не работи мигача и понякога, като не е на контакт, като натисна спирачката светва леко(таблото) все едно има контакт и отзад стоповете нещо бъгват??

91' Fiat Uno 1.1 i.e
- pogko
- Кара Uno 60
- Обратна връзка:
Тези които ти ми показа!anto написа:стандартната болест на тези фиатчета, почисти отзад клемите на крушките. белезите кои бяха, като на fire или другите.
Зад парното забелязах, че пише един номер 146.FE.0E.5..
Не знам, ако това говори нещо

Махнах една счупена клапа във въздушния филтър, и като че се отпуши малко..
Използвам случая на колегите които ми помогнаха и най-вече на anto.
Искрено ви благодаря!!!
Сега осичката работи много добре

91' Fiat Uno 1.1 i.e