Фиат Уно 1.1 Карб. - Проблем!!!

(1989–1995)
Аватар
pogko
Кара Uno 60
Обратна връзка:
Фиат Уно 1.1 Карб. - Проблем!!!

Мнение от pogko »

Здравейте, колеги! Имам следния проблем значи колата известно време палеше трудно само, като е студена нямаше проблем с паленето, докато в един момент спря да пали тотално, дори и на дърпане, навремето един майстор ми каза, че комутатора може да ми направи проблем за в бъдеще и сега и аз това си мисля, но искам да се допитам до по разбиращите от вас, понеже на тази марка не и разбирам много.

Също така търсих подобни теми и намерих, но те бяха за инжекция. Моля ви за мнение, понеже само тази кола ми остана и нямам възможности в момента да ходя по майстори и.т.н., а искам да я оправя. Благодаря ви предварително!!! Също така ми казаха, че може проблема да идва от някакъв датчик на Хол, но не знам какво представлява, ако може някой да ме упъти.
91' Fiat Uno 1.1 i.e
Аватар
pogko
Кара Uno 60
Обратна връзка:

Мнение от pogko »

Леле и това е форум на Фиат Уно ..........
91' Fiat Uno 1.1 i.e
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от rokoko »

ами така е малко сме, виж посещаемостта му за 24 часа - около 10 човека плюс минус 2-3. А какво стана с твоя проблем, реши ли го?
Ти сам си отговорил на 2 от възможностите за проблема, провери ги, ако не е датчика или комутатора, ще търсим други варианти, като кабели, мпх, и...Датчика е около маховика - огледай се за кабел нещо, не знам как е при уно, защото мойто няма или виж някоя програма за устройството, да видиш къде е и какво представлява...Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
Аватар
pogko
Кара Uno 60
Обратна връзка:

Мнение от pogko »

rokoko написа:...Поздрави
Благодаря колега, да съгласен съм, вече не останаха много които карат такива коли.. :)
Ами в момента съм дал на един приятел стартера да се ремонтира, че с него имаше проблеми
И очаквам като е готов, да купя комутатор, да видим какво ще стане и ако не излезе нищо
ще търсим проблема.. Благодаря за съвета, успехи!!!
91' Fiat Uno 1.1 i.e

Публикувай отговор