Какво гърне за Уно Мк2??

(1989–1995)
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от as_novo »

Formula Uno написа:
uno mania написа:То това е какво друго да гледаш
ми дано да само това че както казах капризна излезе от към горивн система не ми се иска да объркам нещо

:) нищо няма да объркаш, слагай го и .....газ до дупка! :lol:
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
topagr
Кара Uno 45

Мнение от topagr »

абе мисля че всички фиати имат някакви проблеми с изпускателните си уредби!!! Поне до колкото хора познавам почти всички имат проблеми точно с това

аз също имам доста сериозни проблеми с гърнета генерацията ми е много скапана!!! а от всичко това се губи яко мощност на колата!!! Търсих по тия морги по Видин за генерация но няма никъде, а за нова са си доста парици! :)
Fiat Unо 1.1 i.e
Аватар
Formula Uno
Кара Uno 55

Мнение от Formula Uno »

Известно време нямах нет.
Засега сложих една тръба на мястото на гърнето и стана добре.... това ще да е явно докато не го направя самичък, че ми писна от майстори кой от кой по-кадърни ...... за два дена разглобих колата и оправях бакии и глупости сътворени от тях. Направо ми побеля косата, като видях какви са ги вършили, се чудя как е вървяла въобще...Затова вече сам ще си правя всички поправки тя неволята голяма работа :)
'90 Uno 75 SX i.e. 149.C1.000.
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

Колега, само с права тръба до края ли си? И aз мисля дa правя тaкa, нo ми казаха, чe щялo дa сe зaгубят някoлкo кoнчeтa, нo нe вярвам много. Вади ли як звук :-({|= :-({|=
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
uno_turbo1.4
Кара Uno 55
Обратна връзка:

Мнение от uno_turbo1.4 »

Не се губят коне, впрочем се вдигат няколко %, a зависи oт крайнотo гърне, каквo сложиш, aкo нямa и крайнo гърне не ти завиждам щe изкарва огън и щe изважда звук, кaтo трактор :D
Fiat Uno 1.4 turbo i.e

Публикувай отговор