Цени на някои ремонти по Uno-то...

Кой? Къде? +-
Аватар
kristin
Кара Uno 45 Fire
Цени на някои ремонти по Uno-то...

Мнение от kristin »

Вчера си взех бонбончето от сервиза, смениха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не :roll:
Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта? защото който и да питам ми казва различно :?
1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink
Аватар
as_novo
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от as_novo »

маслен и въздушен филтър,ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв.[/quote:873d05993d]
:mrgreen: На мен ми си вижда много!При положение че аз мога да си ги сменя...може и да е нормална цената!
Но важното е всичко да е наред, нали? А пари за части се изкарват...
Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта
По всяко време на годината-все е кяр! Тя тръгне ли ръждата, спасение няма, колкото по-рано толкова по-добре!
Fiat UNO 55s, мирише бензина!
Аватар
kristin
Кара Uno 45 Fire

Мнение от kristin »

as_novo много ти благодаря за това, че ми отговори.
Ами дали всичко е наред с ремонта ще си проличи след време, но така поне аз се чувствам по спокойна, че колата ми е обслужена и не би трябвало да имам проблеми с нея. А с ръждата мисля в такъв случай да се захвана от другата седмица, тя не е много имам на праговете лекичко, но около резервоара е доста и си личи, че е и на дълбоко :cry:
Сега се сетих, че имам още един въпрос :oops: :?:
колко литра ми събира резервоара, имам чувството, че е супер малък.
Аватар
FIRE NG
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от FIRE NG »

kristin написа:....сме ниха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не :roll:
Цената за тези ремонти е съвсем нормална, като се има в предвид, че само смяната на маслото и масления филтър с работата излиза около 60-70 лв.

На въпроса за обема на резервоара, отговора е 42 литра, а като светне лампата на резервата в резевоара имаш около 8.5-9 литра бензин.

P.S.: Ако имаш други въпроси около колата пиши в раздела Консултации на форума.
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
Аватар
kristin
Кара Uno 45 Fire

Мнение от kristin »

Благодаря за информацията. Засега нямам други въпроси, ако има нещо което се сетя ще знам къде да пиша :P

Публикувай отговор