Лого на форума
-
uno stz
- Администратор
Колега предполагам това имаш предвид:rokoko написа:Здравейте. Кръглите ми харесват повече, ама ми дойде идея кръговете да са с българското знаме - бяло, зелено, червено, вече трябва да се доразвие идеята кой цвят къде да е, но мисля, че отвън навътре е по подходящо - външния кръг бял, надписа в него да е черен да изпъква, средния кръг зелен, а вътрешния кръг червен
4.[img3]http://www.picvalley.net/u/2146/9299417691448626913.JPG[/img]
5.
Така е. Спирам с кръглите и започвам да мисля за ленти.Може и да се направи и друго - да вкарам някои от кръглите в лента. Но първо да измисля лентитеFIRE NG написа:За мен кръглите са по подходящи за стикери, а лентата за форума...
Под насъскано предполагам имаш предвид тунингованоanto написа:на мен по ми харесва лентата, само стария модел Уно можеше да е малко по насъскано
1. Снимките са с различно качество, размери, резолюция и.т.н. Не съм много добър с фотошопа и не мога всяка снимка да я модифицирам
2. Използвам снимки от ревюта, реклами и.т.н. Въздържам се засега от снимки на собственици даже и от чужбина. Има и един такъв момент - защо ми използваш снимката без разрешение
Мислех да използвам снимки от форума (естествено със съгласие), но повечето са с лошо качество. Ако имате желание качвайте снимки и може да измислим нещо
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
-
rokoko
- Кара Uno 1.0 i.e
-
De_Boer
- Кара Uno 45 Fire
-
uno stz
- Администратор
Колеги, какво ще кажете за това лого от подписа ми
Сега ще опитам да вкарам това gif-че в някоя снимка да видим дали ще стане нещо
Между другото само текст не е никак трудно за правене и има много комбинации и варианти.Трудното идва, когато се слагат картинки (снимки)
.
Очаквам вашите мнения - приемам също и критика
Очаквам вашите мнения - приемам също и критика
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Fiat Punto Sporting
-
rokoko
- Кара Uno 1.0 i.e
стикер
мммммммммм, даааа не е лоша идеята, нито колата, ама и затвори капака, че ще кажат, че все ремонти правим, отколкото ги караме. Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE