Лого на форума

Теми, които не са актуални или се дублират
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

rokoko написа:Здравейте. Кръглите ми харесват повече, ама ми дойде идея кръговете да са с българското знаме - бяло, зелено, червено, вече трябва да се доразвие идеята кой цвят къде да е, но мисля, че отвън навътре е по подходящо - външния кръг бял, надписа в него да е черен да изпъква, средния кръг зелен, а вътрешния кръг червен
Колега предполагам това имаш предвид:

4.[img3]http://www.picvalley.net/u/2146/9299417691448626913.JPG[/img]

5.Изображение

FIRE NG написа:За мен кръглите са по подходящи за стикери, а лентата за форума...
Така е. Спирам с кръглите и започвам да мисля за ленти.Може и да се направи и друго - да вкарам някои от кръглите в лента. Но първо да измисля лентите :mrgreen:

anto написа:на мен по ми харесва лентата, само стария модел Уно можеше да е малко по насъскано
Под насъскано предполагам имаш предвид тунинговано :?: Имам много такива снимки, но:
1. Снимките са с различно качество, размери, резолюция и.т.н. Не съм много добър с фотошопа и не мога всяка снимка да я модифицирам :lol:
2. Използвам снимки от ревюта, реклами и.т.н. Въздържам се засега от снимки на собственици даже и от чужбина. Има и един такъв момент - защо ми използваш снимката без разрешение :roll: Имам и снимки на доста добри БГ Уновци, но за съжаление няма как да искам разрешение от собствениците за ползване на снимките
Мислех да използвам снимки от форума (естествено със съгласие), но повечето са с лошо качество. Ако имате желание качвайте снимки и може да измислим нещо :)
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e

Мнение от rokoko »

да, мисля че изглеждат добре, но явно не на всеки му харесва...но в коментарите се надявам да се измисли нещо наистина добро.
Ако ми дойде някаква идея, ще пиша.Успех. Поздрави
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE
De_Boer
Кара Uno 45 Fire

Мнение от De_Boer »

Колеги, мисля че е чудесна идея да променим това онова и че ще помогне да възродим форума.
Това е едно добро начало.
1993 Fiat Uno 1.0 i.e
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

Колеги, какво ще кажете за това лого от подписа ми :?: Сега ще опитам да вкарам това gif-че в някоя снимка да видим дали ще стане нещо :roll: Между другото само текст не е никак трудно за правене и има много комбинации и варианти.Трудното идва, когато се слагат картинки (снимки) :D .
Очаквам вашите мнения - приемам също и критика :D
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
rokoko
Кара Uno 1.0 i.e
стикер

Мнение от rokoko »

мммммммммм, даааа не е лоша идеята, нито колата, ама и затвори капака, че ще кажат, че все ремонти правим, отколкото ги караме. Поздрави.
rokoko
1986. Фиат Уно 1.0 FIRE