Има ли Уно Турбо-та в София?

Общ форум за всякакви теми и разсъждения.
Аватар
FIRE NG
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от FIRE NG »

GT_power написа: 1. Ами колега, какво да ти кажа ... То по улиците вече почти няма Уно-та в движение....

2. Така че общо взето мисля че тези уно турбота са хубава играчка като за свободното време и то горе-долу на цената на един по-скъп гсм, но определено не бих искал да ми е основна кола и да разчитам ежедневно на нея.

3. Може някой път и някаква турбо среща за обмяна на опит да организираме 8)
Поздрави!
1. Във някои дни виждам учудващо :o много Uno-та, даже знам един квартал, където са през две преки образно казано...

2. Напълно съм съгласен, едно хубаво Uno t.i.e Racing за Събота/Неделя би било супер забавление :D

3. Идеята е много добра 8) :)
Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS
GT_power
Кара Uno 55

Мнение от GT_power »

Ехооо ... :roll: Форума нещо позамря ... особено след смяната на интернет адреса, за която благодаря на колегата, че ме уведоми по Email, защото реших че нещо тотално се е объркало и форума е изчезнал съвсем ...
По повод Уно турботата - онзи ден видях едно черно много запазено и в автентичен вид, близо до Арена-Запад 8) Кой колега ще си признае, че е негово :)
1.8Т
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

GT_power написа: По повод Уно турботата - онзи ден видях едно черно много запазено и в автентичен вид, близо до Арена-Запад 8) Кой колега ще си признае, че е негово :)
Не съм срещал черно Уно Турбо из форумите (ако не ме лъже паметта) :? .Иначе се сещам за 3-4 черни такива разглобени :mrgreen: Едното е моето резервното, другото колегата Сами Станоев му купи броните , другите също се разпродадоха на части.Сега се сетих за още едно от Стара Загора, но не знам какво се случи с него
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
GT_power
Кара Uno 55

Мнение от GT_power »

Е, може просто собственикът да не ползва авто форумите ... Иначе Уно-то беше много запазено за годините си, с добра стойка, оригиналните си `13ки джанти abarth и всичките му там емблеми. Явно човекът си го поддържа ...
1.8Т
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

Ами не всеки има възможност да се занимава с форуми. От думите ти разбирам че човека е маняк - ако мога така да се изразя.
Щом е успял да го съхрани или реставрира в оригиналния му вид. Аз също бях изненадан миналата година от едно старазагорско Уно МК1. Не знам с какъв двигател е беше с 4 врати - на външен вид изглеждаше като чисто ново :shock: Предполагам беше реставрирано и си личеше че с мерак е правено. Бързах за работа и нямах време да го оглеждам.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting

Публикувай отговор