Въпрос за оптичен тунинг на Uno '87

Раздел свързан с въпроси/отговори свързани с модифицирането на Fiat Uno...
Аватар
Sami Stanoev
Кара Uno 45 Fire
Обратна връзка:

Мнение от Sami Stanoev »

Ами искам да я смъкна с 4 до 7~8 см. и съм готов да отделя до към 300-400 пари за целта (по възможност закупуването на нови). Но дори и да намеря от alexander-auto, няма да мога да си ги сложа сам, което пак ме връща в начална позиция. В момента предните са мистично високи, а задните са изпуснали и е меко казано жалка картинка. :?
The Art Of Car Sculpting
GT_power
Кара Uno 55

Мнение от GT_power »

Alexander Auto едва ли ще имат спортно окачване за Уно на склад и ако въобще се навият да търсят, ще е само с поръчка.
Като им знам цените ще ти смъкнат 10 кожи ... :roll:

Ако искаш, провери в интернет дали има за уно окачвания на FK. Цените са повече от прилични за качеството, което предлагат а колегата stodo от форума на tuning.bg внася всичко на FK на изгодни цени.

Иначе принципно съм чувал, че с рязане на пружини става до около 2 см. без проблем, като се има предвид и че Уно-то е доста леко. Но ти искаш доста да го сваляш, 7-8 см. мисля че е прекалено много. Повечето спортни окачвания свалят до 4-6 см. Честно казано 8 см. не съм виждал на каквато и да е кола (естествено като изключим разни чисти пистарки или правени за тунинг изложения само).
Успех!
1.8Т
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

GT_power написа: Ако искаш, провери в интернет дали има за уно окачвания на FK. Цените са повече от прилични за качеството, което предлагат а колегата stodo от форума на tuning.bg внася всичко на FK на изгодни цени.
В сайта на FK нищо не намерих за Уно по окачването.Все пак трябва да се пита някои вносител
Ето и сайта:
https://www.fk-shop.de/index.php?cl=&lang=1
Повечето спортни окачвания свалят до 4-6 см. Честно казано 8 см. не съм виждал на каквато и да е кола (естествено като изключим разни чисти пистарки или правени за тунинг изложения само).
Успех!
И аз така знам.Само да добавя че има и 35 мм.
В случая на колегата са необходими 60 мм.
Мислех да пускам линкове (не са български) но поста ми ще стане цял роман :)
Ако имате интерес ще пусна отделна тема или ще дам линкове на ЛС
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting
Аватар
Sami Stanoev
Кара Uno 45 Fire
Обратна връзка:

Мнение от Sami Stanoev »

Да, малко се поувлякох с тези 80 мм., както казвате 4-6 см. ще са ми достатъчни. :oops:
Проверих в KZ-TUNING, където GT_powe ме посъветва, но не намерих нищо за уно. Ще питам утре колегата stodo от tuning.bg на ЛС, дали може да уреди нещо.

@uno stz,
Ще ти бъда много благодарен ако пуснеш подобна тема за да се ориентираме какво има по света и у нас. :)
В крайна сметка, ако нищо не излезе ще я закарам в някой сервиз да се развихрят с флекса. :)
The Art Of Car Sculpting
Аватар
uno stz
Администратор

Мнение от uno stz »

Sami Stanoev написа:Да, малко се поувлякох с тези 80 мм., както казвате 4-6 см. ще са ми достатъчни. :oops:
В крайна сметка, ако нищо не излезе ще я закарам в някой сервиз да се развихрят с флекса. :)
Ако ги резнеш повече с флекса може и да и ги докараш тези 80 мм. :mrgreen: Шегувам се
По-късно ще пусна темата с линкове към тези сайтове, които съм намерил.
Fiat Uno Turbo i.e - EX
Fiat Punto Sporting

Публикувай отговор