Какво гърне за Уно Мк2??

(1989–1995)
Аватар
uno_turbo1.4
Кара Uno 55
Обратна връзка:

Мнение от uno_turbo1.4 »

:arrow: И няма да се търпи и като правиш преглед ще те върнат, защото изкарва много излишни газове и вдига много шум на мен ми казаха така и аз се бях подготвил бях взел втора генерация и си я направих права тръба, а другата си я запазих. Ако имаш катализатор не го режи да слагаш права тръба, защото катализатора струва повече от колата :D:D, така да се каже.

По добре си вземи, като мен втора генерация и си прави каквото искаш !! :!: :!:
Fiat Uno 1.4 turbo i.e
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

мерси за инфото колега, и аз мисля да го правя с права тръба и само крайно гарне, а и нямам катализатор само яко надупчени тръби. Хaxa
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire
Аватар
darinnn
Кара Uno 55

Мнение от darinnn »

Аз пък вече нямам крайно гърне. Падна 2 пъти и накрая на негово място сложих една тръба. Засега не съм имал проблеми, а и не бучи толкова много.
1989 Fiat Uno 60 SX
Аватар
uno_turbo1.4
Кара Uno 55
Обратна връзка:

Мнение от uno_turbo1.4 »

е значи е слабо Уното :D
щом не се оплакват 3000 човека от тебе значи...
Fiat Uno 1.4 turbo i.e
Аватар
corasimo
Кара Uno 70 S/SL

Мнение от corasimo »

и аз си взех едно задно спортно гърне резонаторно марката СТАТУС, не съм я чувал, но е внос от Германия 2-ра ръка го взех :), но е от неръждавейка и точно това ми харесва, входният отвор е 6 см. а изходният 16 см. дължината на гърнето 58 см., като го поставя ще кача снимки и клипче да се чуе как е :P, мисля с права тръба и средно гърне да го направя преди Ремуса, но първо ще пробвам с старата генерация да чуя как е така.
Uno фен:
Fiat Uno 45 S Fire

Публикувай отговор