Цени на някои ремонти по Uno-то... |
Автор |
Съобщение |
Местожителство: Пловдив
|
Цени на някои ремонти по Uno-то... |
|
Вчера си взех бонбончето от сервиза, смениха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не
Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта? защото който и да питам ми казва различно  _________________ 1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink |
|
Нед Сеп 21, 2008 16:38 pm |
|
 |
Местожителство: гр. Белово
|
|
|
[quote]маслен и въздушен филтър,ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв.[/quote:873d05993d]
На мен ми си вижда много!При положение че аз мога да си ги сменя...може и да е нормална цената!
Но важното е всичко да е наред, нали? А пари за части се изкарват...
[quote]Също така имам нужда от съвет кога е по подходящо да се махне ръждата сега или пролетта[/quote]
По всяко време на годината-все е кяр! Тя тръгне ли ръждата, спасение няма, колкото по-рано толкова по-добре! _________________ Fiat UNO 55s, мирише бензина! |
|
Пон Сеп 22, 2008 0:35 am |
 |
 |
|
|
|
as_novo много ти благодаря за това, че ми отговори.
Ами дали всичко е наред с ремонта ще си проличи след време, но така поне аз се чувствам по спокойна, че колата ми е обслужена и не би трябвало да имам проблеми с нея. А с ръждата мисля в такъв случай да се захвана от другата седмица, тя не е много имам на праговете лекичко, но около резервоара е доста и си личи, че е и на дълбоко
Сега се сетих, че имам още един въпрос
колко литра ми събира резервоара, имам чувството, че е супер малък. _________________ 1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink |
|
Пон Сеп 22, 2008 9:12 am |
|
 |
Местожителство: София
|
|
|
[quote="kristin"]....сме ниха ми маслен и въздушен филтър, ангренажен ремък и ролка, семеринг и ми сложиха 3.5 литра масло за всичкото това ми взеха 160 лв. Вие като хора, които имате от много време коли и разбирате какво ще кажете това малко ли е или много? Аз идея си нямам тъй като досега не ми се е налагало, но искам да знам дали тези майстори заслужават да им ползвам услугите или не [/quote]
Цената за тези ремонти е съвсем нормална, като се има в предвид, че само смяната на маслото и масления филтър с работата излиза около 60-70 лв.
На въпроса за обема на резервоара, отговора е 42 литра, а като светне лампата на резервата в резевоара имаш около 8.5-9 литра бензин.
P.S.: Ако имаш други въпроси около колата пиши в раздела Консултации на форума. _________________ Fiat Uno(146E) 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Fiat Idea(350) 1.9 mJet 8V 'Emotion'
Fiat Bravo(198) 1.4 tJet 120 'Emotion'
Fiat Punto(188) 1.2 16V 'ELX Speedgear'
Fiat Regatta 1.9 DS |
|
Пон Сеп 22, 2008 16:03 pm |
|
 |
|
|
|
Благодаря за информацията. Засега нямам други въпроси, ако има нещо което се сетя ще знам къде да пиша  _________________ 1992 Fiat Uno 1.0 i.e. Pink |
|
Пон Сеп 22, 2008 17:08 pm |
|
 |
|